Nekonečný seriál na téma "mírumilovný islám"

Denně nejméně jeden další díl nekonečného seriálu ala "Jak se máte Vondrovi" na téma všeobjímajícího mírumilovného islámu je k dispozici ... Joseph Goebbels musí i v tom pekle, kam dobrovolně odešel, závistí blednout...

Ve srovnání s tím, co se zde v souvislosti s islámskými imigranty v tisku a hromadných sdělovacích prostředcích obecně tvrdí, se jeho fašistická propaganda jeví jako naprostý diletantismus, neumětelství a příštipkářství.

Ze všech hromadných sdělovacích prostředků se na lid Český hrne soustředěný proud informací na téma teroristické útoky a jejich následky. Jedno je na těchto článcích, rozhovorech a předkládaných názorech odborníků na slovo vzatých společné: teroristické akce jsou dílem zvrhlých a fanatických jedinců, kdežto islám je jako sladké pohlazení od maminky.

Všechny články lze rozdělit zhruba do tří skupin:
1) Názory nepokrytě hlásající tu naprosto dokonalou islámskou krásu a doklad, že jsou to vlastně chudáčci, které zlí teroristé vraždí, jako je např. "Houslista, architekt, oslavenkyně. Teroristé v Paříži muslimy nešetřili";
2) Drtivá většina islámských imigrantů je proti islámu jak jej Evropan běžně vnímá, viz komentář Luboše Palaty "Jsme ve válce. A běženci jsou na naší straně" nebo "Pomáhejte uprchlíkům a nespojujte je s terorismem, vyzývá vlády HRW"
3) Teroristi udělali něpěknou věc, což není hezké, ale pozor, abychom kvůli tomu nedopustili nástup nového Hitlera, jak píše třeba Pavla Kubištová v rozhovoru s politologem Lukášem Mackem z Pařížského institutu politických věd: "Z útoků v Paříži může těžit Le Penová. Hrozí sblížení s Putinem"

Mohla by sice existovat ještě čtvrtá skupina článků, ale vzhledem k tomu, že jsem takové články v oficiálních hromadných sdělovacích prostředcích za celou tu dobu četl snad jenom dva, tak nemá ani cenu se o nich zmiňovat. Jedná se o skupinu, kterou lze nazvat OBJEKTIVNÍ INFORMACE.

Páni novináři a novinářky, dejte, prosím, pozor na jednu věc - doba vymývání mozků a pokorného sklopení hlav je nenávratně pryč a většina lidí zdaleka nejsou tupé ovce, kterým stačí kousek žvance, aby místo používání mozku začali spokojeně přežvykovat, zatímco jsou vedeni na porážku!

Přemýšlím o tom, co jsou zač ti novináři, kteří jsou tak vlastizrádné a bezpečnost státu ohrožující lži ochotni plodit. Podle obsahu a toho, co obhajují, jsou jenom dvě možnosti:
1) Články píší přesvědčení vyznavači Mohameda a islámu;
2) Články píší bezpáteřní lháři a zaprodanci.
Kdo do které skupiny patří je naprosto nepodstatné, protože nebezpeční jsou novináři z obou skupin mírou úplně stejnou.

Autor: František Chmelař | sobota 21.11.2015 16:11 | karma článku: 39,86 | přečteno: 1478x
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1160x
mjr.v.v. František Chmelař, Náčelník vojenské expozice Muzea studené války a protivzdušné obrany, www.bunkr-drnov.cz

Seznam rubrik