Al-Dvořakíja, aneb redaktoři České televize se asi zbláznili

8. 01. 2016 0:13:14
Dnes tzv. Česká televize překonala všechny meze v přístupu ke komentování činů invazní islamistické imigrantské bandy vrahů.

Servilnost tzv. veřejnoprávní České televize dnes, to jest 7.ledna 2016, překonala všechny meze.

Pokud jste pozorně sledovali Události od 19:00 na ČT1 nebo ČT24, tak jste někteří možná zaregistrovali, že v komentáři k incidentu v Paříži, kdy policie zabila útočníka s nožem, co měl na sobě atrapu bomby, zazněla velmi zarážející slova.

Komentář předčítali žena a muž a konkrétně tam zaznělo toto:

Ženský hlas: "Na jedné straně města francouzský prezident oceňuje francouzské policisty za výjimečně náročnou práci v loňském roce, v jiné části Paříže zatím jejich kolegové čelí útoku. Muž s nožem v ruce se pokusil vtrhnout na služebnu v centru Paříže se slovy Bůh je velký. Navíc to vypadalo, že má na těle výbušniny. Policie ho okamžitě zastřelila. Až po ohledání speciální robot zjistil, že kolem pasu měl jen atrapu bomby a dráty."
Mužský hlas: "U dotyčného se našel mobilní telefon a list papíru, na kterém je vlajka islámského státu a jednoznačné prohlášení v arabštině.", atd. Klidně si to poslechněte dál, hovoří se tam o útoku na redakci Charlie Hebdo loni ve stejný den, nic podstatného tam ale už nezaznělo.

Proč to všechno vlastně píši?

Dnes a denně nám mainstreamová média tlučou do hlavy báchorky o mírumilovném islámu, dobroserové se zalykají rozhořčením nad xenofobií, islamofóbíí a fašistickými názory 92% občanů České republiky, pana prezidenta Zemana by nejraději veřejně ukamenovali za nahlas vyslovenou pravdu, das Merkel přerozděluje davy islamistických vyvrhelů a naše, prý veřejnoprávní, Česká televize do komentáře vloží do úst islamistickému teroristovi slova "Bůh je velký".
Ne arabsky vyslovená věta "Alláhu akbar", jak to uvádějí všechny ostatní hromadné sdělovací prostředky u nás i v zahraničí, ale hezky sluníčkářsky a dobrosersky učesaná (přesněji řečeno úmyslně překroucená) fakta. Já vím, že "Alláhu akbar" znamená "Bůh je velký", ale proč lidem u nás podsouváte myšlenku, že se jedná o boha křesťanů, protože v našem státu je to takto automaticky chápáno?

Pokud máte pochybnosti o této skutečnosti, tak záznam celých dnešních Událostí je tady: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/216411000100107 a konkrétní část o tom útoku je tady: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/216411000100107/obsah/444884-prvni-vyroci-od-utoku-na-redakci-charlie-hebdo

Inkriminovaný výrok zazněl v čase 17:17 celých Událostí, v tom výřezu to je řečeno od 39 sekundy.

Pane Petře Dvořáku, generální řediteli České televize, pokud se taková zvěrstva v manipulaci s veřejným míněním dějí s Vaším vědomím, tak okamžitě odstupte.

Pokud tak činí Vaši podřízení pracovníci ze své vlastní vůle a za Vašimi zády, tak nezodpovědné odpovědné pracovníky okamžitě vyhoďte, předejte k trestnímu stíhání pro velezradu a poté také odstupte, protože normální a dobře fungující ředitel nedopustí takovouto anarchii a bordel v instituci nebo podniku, který řídí.

Aby si snad někdo nemyslel, že jsem rozhořčen z titulu potrefeného katolíka nebo jakéhokoli jiného křesťana, tak zdůrazňuji, že jsem "ortodoxní" ateista a pánbíčkářství jakékoli provenience nemám ani trochu rád, názor a přesvědčení každého slušného jedince na tuto otázku ale toleruji.

Nemohu toto moje rozhořčení, podle mého mínění oprávněné, nezakončit jinak než slovy Kelišové: JDU BLEJT, VELEBNOSTI!

Autor: František Chmelař | pátek 8.1.2016 0:13 | karma článku: 40.71 | přečteno: 2059x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Média

Jaroslav Herda

Psala o strachu voličů Zemana ve svém blogu jinak, než jak napsaly Parlamentní listy.

Pedagožka, spisovatelka, blogerka a mluvčí Společnosti učtelů českého jazyka paní Veronika Valíková Šubová oslovila kováře - redakci Parlamentních listů.

28.3.2024 v 7:22 | Karma článku: 15.36 | Přečteno: 525 |

Martin Faltýn

Trochu se nám ty (dez)informace rozmáchly

Zažil jsem poměrně drzý článek, navážející se do jistých aktivit. Cožpak, to navážení by bylo v pořádku. Horší bylo, že autor neochvějně odkazoval na důkazní fakta. Což byla ovšem speciálně z jeho strany dezinformace, jako hrom!

18.3.2024 v 9:09 | Karma článku: 28.03 | Přečteno: 3849 | Diskuse

Jan Pavelec

ČT je hlásnou troubou pětikoalice

Je to zjevné ze způsobu vedení TV debat, z otázek, kterou jsou kladeny, z odpovědí, které jsou souhlasně rozvíjeny nebo naopak nesouhlasně ostrakizovány, a hlavně z témat, která jsou nastolována nebo naopak zcela ignorována.

9.3.2024 v 9:35 | Karma článku: 20.98 | Přečteno: 368 |

Jaroslav Herda

Do politiky často vstupují pohádky, někdy i drogy.

Když děti politiků experimentují s drogami, mohou nastat nečekané situace, však v tomto případě, v samém závěru příběhu, je droga jako příčina nedorozumění nakonec vyloučena. I nedorozumění.

4.3.2024 v 23:45 | Karma článku: 7.56 | Přečteno: 226 | Diskuse

Jiří Turner

Prima zprávy

Pamatuji, jak za bolševika byla média přehlídkou vítězství, úspěchů, pozitiv a jistot. Dnes jsou to katastrofy, neúspěchy, hrozby, varování, katastrofální vyhlídky a prognózy vyvolávající strach, nejistotu, zklamání a skepsi.

4.3.2024 v 14:27 | Karma článku: 30.53 | Přečteno: 796 | Diskuse
Počet článků 11 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 1160

mjr.v.v. František Chmelař, Náčelník vojenské expozice Muzea studené války a protivzdušné obrany, www.bunkr-drnov.cz

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...