Hledám k pronájmu kus Sahary pro stavbu uprchlického tábora.

Tak jako se o potřeby a ubytování uprchlíků stará Izrael, tak by se měly chovat všechny státy Evropy.

Na iDnesu vyšel článek "Izrael se s uprchlíky nemazlí, drží je v táboře uprostřed pouště". Autor hezky popsal situaci v táboře a jako správný sluníčkář nezapomněl přidat pasáž, o tom, jak neudělili azyl jednomu přivandrovalci, jehož žádost o azyl úředníci zamítli s tím, že jeho "snaha vyhnout se povinné doživotní vojenské službě v Eritreji je dezercí a nezakládá nárok na mezinárodní ochranu.". Ten pak odešel přes Turecko do Rwandy, pak do Ugandy a skončil v v zemi s implantovanou americkou demokracií, kde jej podřízli lidé z Islámského státu, který je de facto dalším amerických demokratizačním produktem. K tomu snad jen to, že Eritrea je silně militarizovaný stát, ale právě vojáci jsou na tom nejlépe ze všech obyvatel a o doživotní vojně jsem neslyšel nic, tedy s výjimkou profesionálních vojáků.

Proč to tady ale všechno vůbec zmiňuji. Někdo tam v diskusi k tomuto článku napsal, že kdyby nás bylo víc, tak bychom se s uprchlíky taky nemazlili. Já se ptám, k čemu víc obyvatel? Izrael má 8 146 300 obyvatel, Česká republika 10 538 275 obyvatel, tak kde je problém?

Zásadní rozdíl je ve vedení státu, nic víc a nic méně. Nejvyšší státní představitelé Izraele, stejně jako náš pan prezident Zeman, totiž slouží svému lidu, zatímco ti naši slouží akorát tak Bruseli, NATO a nadnárodním korporacím.

Navíc vítače, sluníčkáře a podobnou chamraď v Izraeli nikdo neposlouchá, (ne)ziskové organizace pro ochranu uprchlíků tam nedostávají ani vindru a hlavně tam nemají takové zbytečnosti jako je ministr pro diskriminaci většinové společnosti Jiří Dienstbier, ombudsmanka pro ochranu teroristů, zlodějů a podvodníků Anna Šabatová a mnoho dalších parazitů, kteří stát a jeho kasu akorát vysávají.

Co říct na závěr? Snad jenom to, že se vážně zabývám myšlenkou podat asi takovýto inzerát:
"Hledám k pronájmu kus Sahary pro stavbu uprchlického tábora. Zn.: Vzdálenost k nejbližší oáze musí být větší, než 250 km."

Věřím, že peněz by se na takové zařízení včetně financování provozu a přepravy imigrantů z Evropy do této ozdravovny sehnalo víc než dost a taky by se na tom rádi podíleli všichni slušní Evropané.

Abych nezapomněl, dovoluji si ještě připojit grafické znázornění toho, co si myslí i o sobotní demonstraci pro podporu premiéra a vítačů islámu v Praze ti, které má ta demonstrace obhajovat:

 

Přeji vám všem krásný den :-)

Autor: František Chmelař | čtvrtek 4.2.2016 11:54 | karma článku: 28,84 | přečteno: 722x
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1160x
mjr.v.v. František Chmelař, Náčelník vojenské expozice Muzea studené války a protivzdušné obrany, www.bunkr-drnov.cz

Seznam rubrik