Diskuse

Když dva dělají totéž, není to totéž

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen by chtělo dokázat, že ruské letadlo skutečně NEBYLO varováno, nebo že bylo, ale NEREAGOVALO. Jinak je zvykem, že při předpokládaném vletu do prostoru jiného státu se o tom vlády předem dohodnou. Dohodly se nebo nedohodly?

Nejprve si zodpovězme tohle a pak suďme.

0 0
možnosti

J83a20r19a 92R19a12n27k

1. 12. 2015 1:54

Oni jsou cisti, jako slovo Bozi a ty ponorky minuly rok ve svedskych vysostnych vodach si vsichni vymysleli?

http://www.businessinsider.com/sweden-second-hunt-for-possible-russian-submarine-2015-1

1 5
možnosti

J31a88r71a 44R16a71n30k

1. 12. 2015 1:57

A nevymlouvejte se na starou ponorku, tady je odpoved:

The report comes during a time of increasingly provocative behavior from Russia toward Sweden. In September, Russian fighter jets crossed into Sweden’s airspace. Shortly after, a Russian military aircraft with its transponder switched off flew dangerously near to a commercial jet in the south of Sweden. Sweden also says Russian naval forces entered its waters last fall, which prompted a sub hunt that became Sweden’s most involved military operation since the Cold War. Last week, Russia warned that if Sweden joins nato, Russia would “have to resort to a response of the military kind.” ▪

0 2
možnosti

Myslím, že to Putin vystihl hodně dobře, když sestřelení ruského letadla Tureckem připodobnil zákeřnému zbabělému bodnutí do zad.

A já naprosto nechápu Merkelovou, jak po tomhle může s Ergodanem servilně jednat a nabízet mu Evropu jak mladou dívku starému zvrhlému chlípníkovi. Ergodan je kluzký jak mokré mýdlo a nemám nejmenší pochyby o tom, že je schopen kdykoliv bodnout do zad i Evropu, když se mu to bude hodit do jeho plánů.

6 1
možnosti

Z Vašeho komentáře nesouhlasím pouze s konstatováním, že Erdogan je schopen bodnout do zad i Evropu. Jednoduše proto, že ta už ji od něj ve svých zádech dávno má. Jinak dokonale napsáno a ode mě +

2 0
možnosti

Další střípek do mozaiky, na které se již zřetelně rýsuje, jak moc je král nahý. Ode mě KarmaR^

5 1
možnosti