Diskuse

Nekonečný seriál na téma "mírumilovný islám"

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stručně a výstižně.R^R^R^

1 0
možnosti

Osobně si myslím, že problémem je spíš radikální islamismus než islám, on existuje i levicový terorismus, nacionalistický terorismus nebo terorismus ekologických pomatenců, což neznamená, že by bylo možné automaticky kořen zla považovat nacionalismus, levicovost nebo ekology. Sám islámský terorismus je historicky docela mladý. Nemyslím si, že by dobré od špatných dělila konkrétní víra.

0 2
možnosti

U nas tez zila a zije spousta slusnych komunistu, kteri prijimaji myslenku komunismu, berou ji za svou a zaroven k ni nechteji dojit s pomoci nasili ale demokraticky. Od tech spatnych je presvedceni nedeli.

1 0
možnosti

Proč si ti hodní muslimové nenapíšou nový hodný korán? Třeba takový, kde by prorok byl Nasreddin Hodža.

1 0
možnosti

P32e45t72r 73K98a22p48l44a70n

21. 11. 2015 16:54

Ačkoliv jsme se všichni mohli přesvědčit o tom, jak je taková vlezlá a dotěrná kampaň kontraproduktivní, už v minulých prezidentských volbách, kdy kampaň za zvolení Karla Schwarzenberga dosáhla intenzity uragánu a trapnosti, kterou by ani nejpitomější reklama na jakékoliv zboží nemohla přetrumfnout,stejně ke zvolení propagovaného knížete.nevedla.Nutno říci, že si neužitečnost takových kampaní vyzkoušeli a ověřili komunisté už za minulého režimu, přesto to teď v nových "demokratických" kabátech zkoušejí znova. Zřejmě si nevědí rady a zkoušejí "co kdyby se to tentokrát povedlo". Pan prezident Zeman měl ve svém názoru na novináře pravdu, ověřenou dlouhodobou zkušeností, kterou v současné době získávají další, dosud nezasvěcení občané. Výsledkem oblbovací kampaně, kterou provádějí ofiociální média je jenom rozvoj alternativních informačních zdrojů, které mají díky internetu a dostupnosti technických prostředků lepší možnosti než před Listopadem. Jsem zvědav, jaké prostředky úřady použijí, aby takovou občanskou iniciativu zatrhly. Za vlády KSČ stačilo rušit tehdy jediný alternativní zdroj informací,ale dnes to tak jednoduše nejde.Leda vydat zákon, který bydovolil šíření jen jedné oficiálně schválené pravdy. Ale pak by bylo těžké vyvolávat dojem, že ještě stále jde o demokracii.

11 0
možnosti

To, co píšete, mám na mysli vždy, když se jedná o ten střední proud v médiích. Většině národa už to došlo, tohle není objektivní informování ani omylem, komanči jsou prostě nepoučitelní a lidé se moc dobře naučili číst mezi řádky a prokouknout jejich lež.

Jen v poslední době mám neklamný pocit, že ten poslední instrument demokracie - volby - už nejsou na pořadu dne, vypadá to, že se s nimi do budoucna nepočítá. Jak jinak si vysvětlit, že tzv. elity jdou občanovi tak po krku a páchají na něm své zvrhlé musulmanské harakiri.

3 0
možnosti

Kdy se konečně začne připouštět názor, že islám není náboženství, ale politická doktrina.

Dosaďme místo Korán - Mein Kampf - Kapitál. Místo Mohameda - Hitlera - Marx, Engels, Lenin. Místo mešity Hitlerem plánovaná muzea, Moskevské mauzoleum. Místo bojů mezi šíty a sunity likvidaci špiček SA v režii SS, čistky v CCCP a padesátá léta u nás. Místo poutí do Mekky a Mediny sjezdy NSDAP, KSSS, KSČ.

Korán je zákon, který určuje život muslimů. Zákon jednoznačný a neměnný.

Jaký je rozdíl mezi muslimem a členem KSSS ve 30. letech?

I mírumilovný muslim se musí řídit Koránem.

14 0
možnosti